Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
PREMIUM INGREDIENT CO.,LTD 86-0510-8699-5770 sales@premiumingredient.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - GABA: Δώστε στην πίεση μια έξοδο

GABA: Δώστε στην πίεση μια έξοδο

March 13, 2023

Εάν είναι στη χτυπημένη συντριβή ιαπωνική τηλεοπτική σειρά ή στη πραγματική ζωή, μπορούμε πάντα να δούμε τον πολυάσχολο αριθμό των ιαπωνέζων είτε που πιέζουν χρονικά στο δρόμο τους είτε που θάβουν τα κεφάλια τους στην εργασία τους. Η μεγάλης έντασης εργασία και η με γρήγορο ρυθμό ζωή έχουν κάνει την Ιαπωνία μια κόσμος-διάσημη και πραγματική «χώρα πίεσης». Σήμερα, η Κίνα, που αναπτύσσεται γρήγορα, φαίνεται μπαστούνι της Ιαπωνίας το «της μεγάλης δύναμης πίεσης». Τα πιό πρόσφατα αποτελέσματα ερευνών που απελευθερώνονται σύμφωνα με από Regus, ένας κόσμος-διάσημος προμηθευτής λύσης γραφείων: η πίεση που υποφέρεται από τους εργαζομένους γραφείων στη ηπειρωτική Κίνα ταξινομεί το προηγούμενο έτος πρώτα στον κόσμο. Στην έρευνα για 16.000 επαγγελματίες στις χώρες και τις περιοχές του 80 σε όλο τον κόσμο, 75% της ηπειρωτικής Κίνας και 55% του Χονγκ Κονγκ αποτέλεσαν την υψηλότερη πίεση από πέρυσι, ταξινομώντας πρώτα και το τέταρτο αντίστοιχα, και οι δύο από τις οποίες υπερέβησαν πολύ το σφαιρικό μέσο όρο. Η αξία είναι 48%. Μεταξύ τους, η Σαγκάη και το Πεκίνο είναι στην πρώτη γραμμή των ερευνημένων πόλεων με 80% και 67% αντίστοιχα.

 

Η αποκαλούμενη «πίεση είναι κίνητρο». Ενώ η γρήγορα αναπτυσσόμενη κοινωνία φέρνει την πίεση στους ανθρώπους, παρέχουν επίσης τις απεριόριστες εμπορικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις. Η ανάπτυξη των αντιαγχωτικών προϊόντων έχει προσελκύσει όλο και περισσότερη προσοχή από τις επιχειρήσεις, και αυτήν την περίοδο το συστατικό που έχει ελεγχθεί κλινικά και έχει έναν μεγάλο αριθμό επιτυχών περιπτώσεων ανάπτυξης στην ανακούφιση της πίεσης και ενίσχυση στη βελτίωση της συγκέντρωσης είναι αναμφισβήτητα GABA.

 

Γιατί είναι αποκαλούμενη «βιταμίνη ψυχής»

Το κινεζικό όνομα GABA είναι γ-αμινοβουτυρικό οξύ, επίσης γνωστό ως αμινοξύ, το οποίο είναι ένα φυσικό non-protein αμινοξύ, ευρέως παρόν στους ζωικούς εγκεφάλους και τις φυσικές εγκαταστάσεις στη φύση. Όσο το ανθρώπινο σώμα, GABA μπορεί να μετατραπεί από το γλουταμινικό οξύ στον εγκέφαλο στο πλαίσιο της δράσης ιδιαίτερα συγκεκριμένο decarboxylase γλουταμινικού οξέος, αλλά με την αύξηση της ηλικίας και της διανοητικής πίεσης, η συσσώρευση GABA γίνεται όλο και περισσότερο δύσκολη. Αν και οι ντομάτες, τα αχλάδια, το σπαράγγι, οι κολοκύθες, τα αγγούρια, τα κολοκύθια, τα πορτοκάλια, τα τουρσιά, το kimchi και άλλα λαχανικά και φρούτα και τα μερικώς ζυμωνομμένα τρόφιμα περιέχουν GABA, η περιεκτικότητα σε GABA στις εγκαταστάσεις είναι χαμηλή. Επομένως, εάν θέλετε να δοκιμάσετε πλήρως τη λειτουργία GABA, πρέπει να πάρετε 50-100mg GABA από τα θρεπτικά συμπληρώματα.

 

Δεδομένου ότι γίνεται σεβόμενο ιδιαίτερα από τη βιομηχανία, πώς GABA ρυθμίζει και ισορροπεί το σώμα και το μυαλό;

Βγάζει ότι κάτω από τη μακροπρόθεσμη πίεση, το ανθρώπινο σώμα θα προκαλέσει τις αυτόνομες νευρικές αναταραχές, με συνέπεια τα συμπτώματα όπως η έλλειψη ενέργειας, κατάθλιψης, οξυθυμίας, ανησυχίας, κούρασης, απροσεξίας, και χαμηλής ασυλίας. Και GABA μπορεί να εμποδίσει τον ενθουσιασμό των συμπονετικών νεύρων μειώστε την έκκριση των ενισχυτικών ουσιών endorphin και της ντοπαμίνης, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τη ζημία της πίεσης στο ανθρώπινο σώμα. Αξίζει ότι, αντίθετα από άλλα αναζωογονώντας τρόφιμα, τα γενικά αναζωογονώντας τρόφιμα είναι εύκολο να υποκινηθούν τα νεύρα και να κρατήσουν τα νεύρα σε ένα συγκινημένο κράτος. Η μακροπρόθεσμη χρήση δεν είναι συμβάλλουσα στην ισορροπία του σώματος. Ο μηχανισμός GABA είναι το αντίθετο. Μπορεί να ηρεμήσει τα νεύρα που έχουν διεγερθεί για πολύ καιρό, ηρεμούν την κατάσταση της ανησυχίας και της έντασης, και κάνουν το υπόλοιπο σωμάτων αποτελεσματικά, το οποίο είναι συμβάλλον στη διατήρηση ενός υγιούς κράτους.

 

Συγκεκριμένα, GABA είναι ένας σημαντικός νευροδιαβιβαστής στο κεντρικό νευρικό σύστημα, κυρίως παρόν στον εγκέφαλο και νωτιαίος μυελός, και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον ανθρώπινο εγκεφαλικό φλοιό, τον ιππόκαμπο, το θάλαμο, τα βασικές γάγγλια και την παρεγκεφαλίδα, και έχει ποικίλα αποτελέσματα στο σώμα. Η λειτουργία έχει μια ρυθμίζοντας επίδραση. Περίπου 50% των κεντρικών συνάψεων στη χρήση GABA ανθρώπινων σωμάτων ως συσκευή αποστολής σημάτων. Όταν οι άνθρωποι χαλαρώνουν και meditate, τα κύματα εγκεφάλου α θα τρέξουν σε μια συχνότητα κύκλων 8-12 ανά δευτερόλεπτο. Αυτή τη στιγμή, GABA προωθεί το parasympathetic νευρικό σύστημα με την αύξηση των κυμάτων α, που κάνουν την ηρεμία ανθρώπων συγχρόνως, GABA περνά επίσης μειώνει τα κύματα εγκεφάλου β για να μειώσει τη δραστηριότητα των συμπονετικών νεύρων, συγκινήσεις ισορροπίας, και μειώνει τον ενθουσιασμό.

 

Για να συνοψίσει, αφ' ενός, GABA ισορροπεί την υπερδιέγερση των κυττάρων νεύρων, που κάνει την ηρεμία σωμάτων και μυαλού, ειρηνικός και που χαλαρώνει, παίζοντας κατά συνέπεια μια πίεση-ανακουφίζοντας επίδραση Και γί αυτό GABA καλείται τα «πίεση-ανακουφίζοντας τρόφιμα», τα «τρόφιμα θεραπείας», τη «πνευματική βιταμίνη», και «neurotrophic παράγοντα».

 

Συμπερασματικά:

1. Τα άλφα κύματα της πειραματικής ομάδας και της ομάδας ελέγχου και τα δύο αυξήθηκαν

2. Στην πειραματική ομάδα, το ποσό κυμάτων β (13Hz, κύματα που καθιστούν τους ανθρώπους συγκινημένους) καταστάλθηκε.

Η λήψη GABA μπορεί όχι μόνο να αυξήσει την εμφάνιση των κυμάτων α, αλλά και να εμποδίσει την εμφάνιση των κυμάτων β, έτσι GABA έχει μια πολύ καλή πίεση-ανακουφίζοντας λειτουργία.

 

Σημείωση: Δημοσιευμένος από τη γεωργική χημική κοινωνία της Ιαπωνίας το 2003

 

 

Αμέτρητες πετυχημένες ιστορίες

Λόγω της καλής σταθερότητάς του, GABA μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία στα γενικά τρόφιμα όπως η σοκολάτα, τρόφιμα αρτοποιείων, καραμέλα, ποτό γάλακτος, ξεφύσηξε τα τρόφιμα, το κρασί υγείας, το καρύκευμα, το ποτό, κ.λπ. μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως λειτουργικό συστατικό στις κάψες, τα στερεά ποτά, και τους φραγμούς διατροφής και άλλα διαιτητικά συμπληρώματα και τα προϊόντα υγείας όπως οι ταμπλέτες, οι κόκκοι, και τα προφορικά υγρά είναι επίσης οι προτιμημένες «χρήσιμες θέσεις» για GABA. Φυσικά, στην Ιαπωνία και ακόμη και στον κόσμο, τα λειτουργικά ποτά με GABA ως λειτουργικό παράγοντα είναι ακόμα ο μεγαλύτερος τομέας εφαρμογής.

 

Παίρνοντας την Ιαπωνία για παράδειγμα, το δροσερό νερό GABA προσθέτει 50mg GABA. Αυτό το προϊόν μπορεί όχι μόνο να ξαναγεμίσει το νερό, αλλά και βοηθά τους ανθρώπους για να ηρεμήσει κάτω γρήγορα. Ο τύπος μηδέν-θερμίδας επιτρέπει στους καταναλωτές για να το πιει όταν λειτουργούν, διαβάζουν, ή ασκούν κάθε μπουκάλι της ενίσχυσης αποτελέσματος που παράγεται από Okura Chemical περιέχει 100mg GABA. Τα ποτά θεραπείας των υποψηφίων εστιάζουν κυρίως στην έκκληση κατανάλωσης «του αποφασιστικού σημείου γιατί οι καλοί βαθμοί είναι το κανονικό μυαλό», υπογράμμιση των αποτελεσμάτων του χαμηλώματος της πίεσης του αίματος, καταστολή του ενθουσιασμού, και ανακούφιση της ανησυχίας και SONIQ που προωθείται από Kirin είναι ακριβώς όπως την έννοια που περιλαμβάνεται στο εμπορικό σήμα του, «ηχιτικός + ΔΕΊΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ = ηχιτικός», δηλ., εκτός από τη συμπλήρωση του νερού και η σωματική δύναμη, αυτό συμπληρώνει επίσης τη νοημοσύνη. Δίνοντας έμφαση στους καταναλωτές βοηθειών GABA ηρεμήστε κάτω και βελτιώστε την κρίση.

 

Επιπλέον, η αιχμηρή δαπάνη Υδροχόου που αναπτύσσεται από το κόκα κόλα είναι αναμφισβήτητα το «προϊόν αστεριών» μεταξύ πολλών λειτουργικών ποτών με GABA ως υλικό πυρήνων. Η ομάδα-στόχος αυτού του προϊόντος είναι εργαζόμενοι γραφείων ηλικίας 30-50 ποιοι είναι στη «ζώνη πίεσης πυρήνων», και κάθε μπουκάλι του προϊόντος προστίθεται με 50mg GABA. Με την έκκληση της «διανοητικής προσοχής», το προϊόν στοχεύει να κάνει τους εργαζομένους γραφείων να σκεφτούν πιό σαφώς και να σκεφτούν πιό αισθητά. Προκειμένου να ταιριαχτεί με η έναρξη αυτού του ποτού, το κόκα κόλα έχει εργαστεί σκληρά στα πειράματα προώθησης και έρευνας μάρκετινγκ.